• Telefon: +40 739 844 839
  • E-mail: office@pottrodesign.com
English EN Romanian RO
EnglishRomanian

Despre noi

POTTRO DESIGN

Compania Pottro Design pune la dispozitia clientilor solutii de amenajari interioare de inalta calitate si servicii profesionale de proiectare 2D si randari 3D fotorealiste.

Fiecare proiect este abordat de membrii echipei Pottro Design cu maxima atentie, eficienta, originalitate si in deplina concordanta cu cerintele clientului. Calitatea serviciilor si produselor oferite de studioul de design interior si arhitectura Pottro Design este confirmata de portofoliul de proiecte executate.

Beneficiind de serviciile Pottro Design, clientii vor rezolva probleme legate de planificarea spatiului interior, fluxuri, ergonomie, design pentru living, dormitor, bucatarie si baie, mobilier, finisaje pentru pereti si pardoseli, solutii corecte de iluminare, consultanta asupra alegerii obiectelor decorative.

Punem la dispozitie experienta noastra in amenajari interioare si arhitectura pentru: locuinte individuale, locuinte colective, cartiere rezidentiale, hoteluri, cluburi, pensiuni, baruri, spatii comerciale, cabinete medicale, reprezentante auto, standuri expozitionale, farmacii etc.

Pe langa serviciile de proiectare, Pottro Design vine in ajutorul clientilor cu servicii complete de management de proiect.