• Telefon: +40 739 844 839
  • E-mail: office@pottrodesign.com
English EN Romanian RO
EnglishRomanian

Arhitectura

Pornind de la un vis, cu o abordare creativa, echipa noastra te va acompania in realizarea constructiei pe care ti-o doresti, astfel incat aceasta sa corespunda din punct de vedere conceptual, estetic si functional nevoilor si dorintelor tale.

Prin serviciile de arhitectura complexe, solutii flexibile de design si de optimizare a spatiului, proiectul va fi personalizat, cu un caracter artistic pronuntat, conceput si gandit pentru realizarea lui in functie de bugetul alocat.

Iti punem la dispozitie si predarea la cheie a proiectului, pornind de la concept continuand cu proiectarea, obtinerea avizelor, acordurilor si autorizatiei de construire pana la alegerea materialelor si executiei propriu–zise a constructiei. Fie ca este vorba de proiecte rezidentiale (case, vile, blocuri, etc.), industriale (proiecte hale metalice), universitare, hoteliere, cladiri de birouri, decoratiuni interioare, standuri expozitionale, space planning, iti garantam o calitate ridicata indiferent de serviciile pentru care optati.